Cautare

33636 de rezultate pentru "sunt un om liber" (7.83 secunde)
Ba ca delegarea observatorului nu a fost tocmai cea mai potrivita pentru un meci de asemenea anvergura, ba ca le-a fost spart autocarul, ba ca-i alba, ba ca-i neagra, praf aruncat in ochi, incercand sa abata atentia de la adevaratele probleme.
Pentru prima data de la proclamarea independentei sale, in 1991, Republica Moldova are, prin semnarea noului acord CEFTA (Acordul Central-European de Liber Schimb), o alternativa politica si, mai ales, economica reala fata de spatiul ex-sovietic dominat, de facto, de Rusia.
Sunt numeroase cazurile in care unii automobilisti depasesc coloanele de autovehicule oprite la semafor, blocheaza centrul intersectiei, ocolesc prin stanga refugiul statiei de tramvai ori opresc neregulamentar, ceea ce creeaza o imagine de dezordine in trafic si genereaza ambuteiaje.
Acest lucru este posibil din cauza folosirii la vot a cartii de identitate, pe care se aplica un timbru autocolant.
Apoi, la fel ca in Biroul Executiv care a avut loc inaintea Conferintei, deputatul de Satu Mare i-a adus un subtil omagiu lui Gheorghe Ciocan, iar pe cei prezenti i-a indemnat sa cintareasca foarte bine care sint implicatiile votului si sa nu se implice intr-o batalie oarba, in conditiile in care e mai bine sa indrepti unele greseli decit sa te arunci in necunoscut.
Gigi Becali, liber la munca! ... Patronul stelist va avea liber la munca in afara penitenciarului, dupa ce Gica Hagi s-a invoit sa il "angajeze" la Academia sa de fotbal.
Finalele vor fi la ciclism pe sosea, floreta individual feminin, haltere (feminin - 48 kg), judo (feminin - 48 kg, masculin - 60 kg), natatie (400 metri mixt masculin, 400 m liber masculin, 400 m mixt feminin, stafeta 4x100 m liber feminin), tir (pusca 10 m feminin, pistol 10 m masculin) si la tir cu arcul pe echipe, la masculin.
cea de a doua asezare la care am facut referire, amplasata in aval de Lichiresti, pe un canal natural al Borcei, astazi inghitit de apele bratului Dunarii, adica acolo unde Borcea, dupa cum se spunea in popor, se despartea in doi craci, motiv pentru care satul respectiv va aparea documentele medievale sub numele de Craceni sau Craciani.
Martea este liber la balaceala pentru pitici! ... Esti parinte si cauti un loc de distractie impreuna cu copilul sau copiii tai?
Desi legislatia electorala in vigoare stipuleaza ca numarul de deputati este de 332, de mai bine de un an, din martie 2005, Camera Deputatilor numara doar 331 de deputati.
Formatiunea condusa de secretarul de stat Mircea Toader are un nou membru - un fost membru al conducerii PC, viceprimarul Constantin Dumitriu. ... Motivul principal pentru care omul politic a luat decizia de a-si schimba culoarea politica este reprezentat de dorinta lui de a se simti liber.
Dupa ce fostul viceprimar "detronat" in anul 2004 si-a reluat postul din primarie, viceprimarul lasat pe liber a dat in judecata autoritatile locale pentru a-si recupera functia.
Premierul Tariceanu a declarat ca Parlamentul, daca doreste, este oricand liber sa adopte un vot de neincredere fata de Executiv.
Dupa ce liberalul Teodor Melescanu a dat frau liber organizatiilor liberale din tara sa faca orice fel de colaborari la localele din acest an, chiar si cu Partidul Democrat Liberal, reprezentantii PD-L par sa fie, la randul lor, incantati de aceasta idee.
Tot in Padurea Garboavele s-a incheiat prima faza a studiului de fezabilitate pentru amenajarea zonei protejate a padurii, dupa care vom beneficia de un fond de un milion si jumatate de euro pentru efectuarea practica a amenajarilor din zona protejata a Padurii Garboavele", a amintit presedintele CJ.
Programul "Solidaritate pentru Constanta" al senatorului Dorel Onaca, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, impreuna cu programul "Constanta- un judet deschis", al avocatului Popescu Ion, candidatul PD-L la functia de presedinte al Consiliului Judetean, au constituit punctul de plecare in demersul social si economic fara precedent pe care democrat-liberalii l-au declansat pentru lansarea municipiului si judetului Constanta in zona economica europeana.
El a spus ca nu se poate pronunta asupra eventualelor sanctiuni care i-ar putea fi aplicate lui Valerian Salavastru, precizand totodata ca "in PNL exista democratie si poti sa vorbesti liber". ... In partid exista democratie si poti sa vorbesti liber", a mai spus deputatul liberal.
Recent, a facut valva informatia ca premierul demis (interimar) Emil Boc este interesat sa candideze pentru fotoliul lasat liber de liberalul Bogdan Olteanu, in Parlament.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, referitor la scrisoarea trimisa de fostul lider al social-democratilor Mircea Geoana membrilor de partid, in care vorbeste despre tentatia de a da liber la pusul botnitei in PSD, ca "este o maniera de a vorbi, sa ne aflam in treaba" Intrebat despre mesajul in acest sens al lui Mircea Geoana, el a afirmat ca "este o maniera de a vorbi, sa ne aflam in treaba".
Scandalul administrativ de la varful Prefecturii Dolj, care are doi subprefecti, dar un singur post liber, scoate la iveala o realitate cruda.
google-analytics.com